Prajitura "Alba ca Zapada"

de AnyCostescu in Prajituri, 13 Feb 2013 | 15521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri untura
  • Jumate de pahar de zahar
  • 1 lg Bicarbonat
  • Un pahar de lapte
  • Faina cat cuprinde
  • 2 oua
  • crema "alba ca zapada" din comert
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura "Alba ca Zapada":

Se pune untura cu zaharul si se amesteca. Se adauga ouale si laptele. Bicarbonatul se amesteca cu un pahar de faina si se adauga peste ingredientele de mai sus. Se mai pune faina putin cate putin. Aluatul se framanta pana se dezlipeste de pe maini. Din acest aluat obtinuit se intind 4 foi care se coc pe dosul unei tavi.

Se umplu aceste foi cu crema din comert sau se poate face in casa....

Se serveste a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Alba ca Zapada"" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Alba ca zapada